Mi arról gondoskodunk, hogy ehhez minden feltétel adott legyen, biztosítva a kényelem, a rendezettség és a biztonság kereteit ügyfeleink és ügyfeleink ügyfelei számára. Partnereink hosszú távú, magas színvonalú kiszolgálása érdekében a legújabb technológiákat és innovatív trendeket integráljuk mindennapi működésünkbe, rugalmasan alkalmazkodva világunk és az igények változásához. Nem csak felmérjük, de meg is értjük ügyfeleink céljait, hogy az elvárásaikon túlmutató, valódi értékeket hozhassunk létre. Olyan környezetet teremtünk, ahol a biztonság prioritást élvez, így a bérlőknek nem kell tartaniuk a felesleges, megelőzhető kockázatoktól.

A közös használatú terek felelősségteljes gazdájaként úgy tartjuk, hogy a siker kulcsa a tökéletes munka és a folyamatos fejlődés iránti elköteleződés, valamint a minőségi szolgáltatáspaletta és a stabil alapokon nyugvó háttér, amelynek elengedhetetlen része a motivált szakértői csapat.

Ezen gondolatok mentén ugyanolyan gondoskodással és odafigyeléssel teremtjük meg a biztonságot és kényelmet jelentő kereteket, mintha csak az otthonunkban tennénk.

Történetünk

1989-es megalapítása óta cégünk nagy utat tett meg.

Értékeink.

A Frame Groupnál kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk védelmére és a társadalmi felelősségvállalásra is.

Társadalmi szerepvállalás
FrameNetZero
Frame ECO

Szervezeti felépítésünk és csapatunk.

A cégcsoport vezetését az 5 főből álló igazgatóság látja el. A három szolgáltatási területünk számára külön divíziót hoztunk létre, amelyeket központosított beszerzés, pénzügy, HR, sales, marketing és operáció szolgál ki.

Az agilis és rugalmas piaci reagálás képességének fenntartásáért hálásak vagyunk a közel 500 elkötelezett munkatársunknak, akik az épületüzemeltetés, kivitelezés és energetika területein jártasságukkal és szaktudásukkal jelentős mértékben hozzájárulnak cégcsoportunk sikereihez.

Karrier

Szeretne velünk dolgozni?

Nyitott pozícióinkért kattintson ide!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal.